Jailhouse festival traži demo bendove, prijave do 22. lipnja

Nezavisna udruga mladih (NUM) iz Lepoglave raspisala je natječaj za prijavu demo bendova na Jailhouse festivalu. Ukoliko želite nastupati na festivalu, sve što treba je poslati snimku ili audio zapis i kratki opis benda te se time izboriti za nastup na ovogodišnjem Festivalu.

NUM je ove godine pripremila dvije koncertne večeri u kojima će nastupiti Vatra (8. kolovoza) i Šank (15. kolovoza). Uz navedena imena, organizatori su opet odlučili dati priliku demo bendovima da pokažu što znaju i upotpune cjelokupnu sliku. Tako se za svaku od dvije večeri traže po dva benda koji će nastupati prije glavnih izvođača večeri.

Prijaviti se mogu svi demo bendovi s područja RH, a to mogu učiniti slanjem e-maila na info@num.hr.

u naslovu maila mora stajati ime benda, a mail mora sadržavati kratak opis benda, fotografiju benda, broj telefona i e-mail adresa kontakt osobe te link na snimku ili audio zapis benda.

Potrebno je poslati najmanje tri glazbene snimke ili zapisa od kojih barem jedna mora biti autorska, a također je potrebno navesti za koju od dvije večeri je bend zainteresiran da nastupi, s tim da je moguće prijaviti se i za obje večeri.

Rezultati natječaja će biti objavljeni najkasnije sedam dana nakon roka za prijave, to jest do 29. lipnja.

Prijave su otvorene do 22. lipnja, a za više informacija posjetite Fb stranicu Udruge ili kontaktirajte udrugu na info@num.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije