MK Ren Ban: Za vikend na preloškoj Marini 13. Moto susret

Zagrijavanje za ljeto 2015. godine započinje ovaj vikend (od 12. do 14. lipnja) uz pregršt Rock’n’Rolla na Marini u Prelogu i to na 13. Moto susretom u organizaciji MK Ren Ban iz Preloga.

Kao i svake godine, tako i ove, očekuje nas pregršt dobre glazbe, zabave, sexy hostesa, zgodnih bajkera, te ostalih iznenađenja koje klub priprema za posjetitelje. Ove godine susret će se po prvi puta održati na lokaciji Marina u Prelogu.

U petak u večernjim satima zagrijavanje počinje uz svirku popularnog međimurskog Mustač Benda i grupe za koju će se tek čuti, naš domaći preloški band “21’st Nation”.

Subota je u popodnevnom terminu rezervirana za grupnu vožnju (defile motora) i popularne moto igre, a navečer će nas uz mnoštvo drugih iznenađenja, zabavljati band “The Trio” i “Kula”.

“The Trio” je band iz Karlovca, koji je poznat po svom genijalnom AC/DC&ZZ top tribute bandu, dok je “Kula” popularan čakovečki band koji već dobrih 10 godina žari i pali interpretirajući klasike hard rock žanra.

Organizatori su se kao i svake godine, pobrinuli su se da i ova motorijada prođe uz pregršt dobre glazbe, cuge, hrane, free camping, bogat popratni sadržaj i naravno besplatan ulaz za sve posjetitelje.

Moto klub “Ren ban” je sportska udruga čiji su članovi većinom iz Međimurske županije i koji svojim prisustvom i radom promiču razvitak i unapređenje moto sporta i turističku promidžbu Grada Preloga i Međimurske županije.

Stoga vas pozivamo da dođete i zabavite se i obilježite početak ljeta 2015. na već sad tradicionalnoj motorijadi na našim prostorima! Vidimo se!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije