FOTO: Mažoretkinje Nedelišća na Državnom prvenstvu u Zadru

>> FOTO: Mažoretkinje Nedelišća na Državnom prvenstvu u Zadru

Mažoretkinje Nedelišća su od 22. do 24. svibnja sudjelovale na 19. Državnom prvenstvu mažoretkinja Hrvatske u Zadru gdje su branile boje Nedelišća s kadetskim i seniorskim sastavom u konkurenciji 51 mažoret sastava iz cijele Hrvatske.

Natjecanje je otvoreno u subotu u Sportskoj dvorani Krešimir Ćosić na Višnjiku nakon prijema kod gradonačelnika grada Zadra kada su predstavnici svih sudionika natjecanja razmijenili prigodne poklone. Isti dan cure su otplesale defile na stazi, a drugi dio natjecanja s koreografijama održan je u nedjelju u Sportskoj dvorani Jazine.

Nakon zbrajanja rezultata defilea i koreografije proglašeni su rezultati prvenstva te su Mažoretkinje Nedelišća zauzele 8. mjesto u konkurenciji 19 kadetskih sastava i 10. mjesto u konkurenciji 17 seniorskih sastava. Prije početka državnog prvenstva objavljen je rejting svih sastava Hrvatskog mažoret saveza u koji se ubrajaju prošlogodišnji rezultati s natjecanja, a Nedelišćanke su zauzele 13. mjesto među 32 sastava iz cijele Hrvatske.

Nakon održanog prvenstva mažoretkinje će imati još nekoliko nastupa nakon čega slijedi zaslužena ljetna stanka te ljetni mažoret kamp krajem kolovoza koji će se u Nedelišću održati po treći put.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije