Članovi KLA Osmijeh Donja Dubrava izabrali novo vodstvo

Članovi Kluba liječenih alkoholičara Osmijeh iz Donje Dubrave u subotu, 30. svibnja na svojem 16. godišnjem izbornom skupu izabrali su novo vodstvo.

Predsjednik će u narednom mandatu biti Željko Kuzmić, poslove tajnika će obavljati Stanislav Zvošec, a blagajnika Mijo Marđetko. Skupština je održana u klupskim prostorima NK Dubravčan uz nazočnost predstavnika srodnih međimurskih klubova i onih preko Drave. Među njima su bili i njihovi eminentni terapeuti te zamjenik općinskog načelnika Dragutin Mikulan.

Klupska terapija je obiteljska i njome je trenutno obuhvaćeno 13 obitelji i 3 samca. Za jednu godinu apstinecije od alkohola priznanje je dobila obitelj Vagaj, za dvije obitelji Lovrek i Horvat, za četiri godine njih su primili obitelji Fučko i Pongrac, a za četvrt stoljeća obitelj Nemet.

Prilikom dodjele priznanja prisutni su od članova obitelji imali prilike čuti zanimljive priče – s ruba ponora do povratka u ljepši, bolji i zdraviji život kroz koje ih je vodio njihov terapeut dr. Ivan Dolenec. U sklopu skupštine održan je kulturno zabavni uz nastup djece i unuka apstinenata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije