Zahvaljujući njima iz Čakovca je u svijet poslana predivna razglednica

Na čakovečkom Trgu Republike u organizaciji LM Komunikacija, Lovely Medjimurja, Turističke zajednice grada Čakovca i svjetski poznatog fotografa Šime Strikomana, snimljena je milenijska fotografija.

Projekt milenijske fotografije idejni je i provedbeni projekt začetnika Lovely Medjimurja Nikole Budiše i ostale ekipe iz LM Komunikacija, poduzeća koje vodi portal i facebook page “Lovely Medjimurje”.

– Sa projektom fotografije pristupili smo gospođi Boški Ban Vlahek koja je jedina prepoznala kvalitetu, pozadinu i priču Milenijske fotografije Lovely Čakovec. Gospođa Ban Vlahek tako je nesebično nam pomogla i uključila ljudske i financijske resurse TZ Čakovec kao podrška u organizaciji i realizaciji projekta koji su nam iznimno puno značili u realizaciji samog projekta, kaže Nikola Budiša.

Šime Strikoman partnerski se uključio u stvaranje ove fotografije i realizaciji projekta i kao takav iznimno je puno doprinio iskustvom koje je stekao kroz godine rada i kroz 466 fotografija koje je snimio uoči ove, 467. milenijske fotografije. Ekipa Lovely Medjimurja, LM Komunikacija je volonterski odradila projekt uz veliku pomoć djelatnika Turističke zajednice grada Čakovca koji će ostati u pamćenju svih građana grada Čakovca.

– Ovim putem bih se željeli zahvaliti svim učesnicima projekta “Lovely Čakovec 2015.”, a to su JVP Čakovec bez kojih nebi mogli napraviti fotografiju. Volonteri Ratko Čuček, Marin Smilović, Saša Vejzagić, Dinko Smilović, Filipa Zubić, Goran Holcinger, Zoran Kostel, voditeljici programa Editi Misirić i začetniku milenijskih fotografija Šimi Strikomanu.

Zahvaljujemo se i svim sudionicima našeg programa koji su prihvatili biti dio cijele priče, a to su bend Komedija, festival elektronske glazbe Forestland i njihov Dj Z’Spin, Studio suvremenog plesa Teuta, Plesni studio Korak, Plesni centar Livi, Plesni studio Vivona, Break dance skupina Nexus. Posebno hvala Siniši Vugrincu i Magmi koji se pobrinuli za žeđ “radnika”.

Hvala svima koji ste sudjelovali, svima koji su strpljivo slušali upute majstora Šime Strikomana na ljetnoj vrućini na Trgu Republike u Čakovcu i svima koji su nesebično pomogli ostvariti zamišljeno! – poručuju organizatori.

Razglednice, slike i ostale suvenire uskoro ćete moći kupiti u uredu Turističke zajednice grada Čakovca i na drugim prodajnim mjestima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije