Viteške igre u Lumini centru

Lumini omogućuje povratak u prošlost 30. i 31. svibnja i osigurava primamljive nagrade – Iskusi srednji vijek, postani vitez i nagradi se shopping bonovima Lumini centra i trgovine Labor, kao i ulaznicama za cjelodnevno kupanje u Toplicama Sv. Martin

Povratak u prošlost bit će realan scenarij u subotu i nedjelju 30. i 31. svibnja u Lumini centru. Put u srednji vijek i ulogu viteza moći će svi iskusiti na viteškim igrama, a one najhrabrije očekuju dostojne nagrade.

Natjecatelji će imati priliku pokazati svoje prave viteške vještine u raznim igrama poput “gađanja lukom i strijelom”, “prijeđi zlatnu dolinu”, “viteški štit” i “viteška utrka”. Želje za pobjedom neće manjkati kada se dozna kako su nagrade poklon bonovi Lumini centra u iznosu od 100 kuna, zatim shopping bonovi trgovine Labor, te čak 8 cjelodnevnih karata za kupanje u Toplicama Sv. Martin.

Uz viteške igre, posjetitelji mogu okušati sreću i u starim igrama kao što su bacanje potkove, cik-cak, bacanje novčića ili obrnuti škraf. Najmlađi će se zasigurno razveseliti u kreativnom kutku uz oslikavanje velikog 3D dvorca ili u veseloj dječjoj čitaonici uz kostimirane princeze i vitezove koji će im omogućiti da i oni zarade ponosnu titulu s viteškim diplomama i fotografijama iz prošlosti.

Otputujte u daleku prošlost i iskusite viteške igre u Lumini shopping centru, vodećem regionalnom centru za shopping i zabavu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije