4.A čakovečke Gimnazije proglašen najmaturantskim razredom u Šampionu

Tijesno je bilo do samog kraja i otkucaja ponoći – sa samo 26 glasova više od drugog – 4.A Gimnazije Josipa Štolcera Slavenskog Čakovec uzeo je prvo mjesto i prvu nagradu, adrenalinski dan za cijeli razred u Accredo centru u Zasadbregu i ulaznice za cijeli razred za koncert po izboru u Disko klubu Šampion u Domašincu!

Utješna nagrada za drugo mjesto od 500 kuna i ulaznice za cijeli razred za koncert po izboru u Disko klubu Šampion pripali su 4.C razredu Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, dok se na trećem mjestu na temelju broja glasova smjestio 4.B klasične gimnazije Srednje škole Čakovec kojemu je pripalo 300 kuna i ulaznice za cijeli razred za koncert po izboru u Disko klubu Šampion.

Poredak prema broju prikupljenih glasova:

Prvo mjesto – 1946 glasova – 4.A Gimnazije Josipa Štolcera Slavenskog Čakovec

Drugo mjesto – 1920 glasova – 4.C razredu Ekonomske i trgovačke škole Čakovec

Treće mjesto – 808 glasova – 4.B klasične gimnazije Srednje škole Čakovec

Podsjećamo, već tradicionalno eMedjimurje.hr u suradnji s Disko klubom Šampion i ove je godine organizirao fotografiranje maturantskih razreda u njihovim odorama diljem međimurskih srednjih škola kako bi svima omogućili sudjelovanje u izboru najmaturantskog razreda 2015. godine!

Fotografije maturantskih razreda u odorama objavljene su na Facebook fan stranici portala eMedjimurje.hr gdje su svi mogli glasati za njima najbolje predstavljeni razred. Fotografije razreda koje prikupe najviše “lajkova/glasova”, nagrađene su bogatim nagradama koje je pripremio Disko klub Šampion!

Najbolji proglašeni i na Coolijadi

Već tradicionalno izabrani su i najmaturantica i najmaturant, te najrazred na Coolijadi. Ove godine titulu su ponijeli Klara Vinković iz 4.E čakovečke Gimnazije Josip Slavenski i Saša Jarni iz 3.F čakovečke Graditeljske škole, dok je za naj razred izabran 4.C Ekonomske i trgovačke škole Čakovec. Više klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije