Spektakl epskih razmjera u čakovečkom Prostoru

Prostor CeZam Čakovec i Udruga mladih “3FF” Čakovec s ponosom najavljuju spektakl epskih razmjera. Koncert tri benda održat će se u petak, 23. svibnja s početkom u 22 sat. Upad je minimalna donacija od 20 kuna.

Ha Det Bra (Zagreb – Amsterdam) – Avantgarde Noise Rock/Post-Punk/Post-Metal

Počeci zagrebačkog noise-rock/hardcore-punk benda sežu u sada već daleku 1992. godinu. Do 1996. imali su već nekoliko izdanja i velik broj poklonika, a s radom su prestali 1998. godine, kada su članovi benda počeli graditi karijere u kultnim bendovima kao što su Gone Bald i Analena.

Povremeno su se okupljali na koncertima posvećenima prerano preminulom prijatelju Ivici Baričeviću-Bari, a nakon jednog takvog nastupa 2012. odlučili su se ponovno aktivirati koncertno i diskografski. Nedavno su objavili novi album ‘Societea For Two’ za Geenger Records. Sviraju prljav’, bučan i eksplozivan rock’n’roll.

Stonebride (Zagreb) – Heavy Rock/Doom/Psych/Blues

Ovaj bluesom obojeni alternativni/psych/sludge/rock četverac nije potrebno posebno predstavljati. Upornost, predanost i kvaliteta prepoznata je u velikoj mjeri i izvan matične zemlje. Tri izdanja ispod pojasa, tisuće kilometara iza kotača njihovog kombija, brdo odsviranih koncerata i festivala, odličnih recenzija albuma te dijeljenja pozornica sa ponajboljim internacionalnim imenima različitih glazbenih žanrova donijelo im je status prave koncertne atrakcije koja se ne propušta.

Drone Hunter/Varaždin/stoner-sludge

Varaždinci koji praše ”Instrumental Riff Worship Rock’’ iliti sludge/stoner, već su izgradili publiku u inozemstvu i primaju odlične kritike sa svih strana, a sada ovi perspektivni momci dolaze na more pokazati što znaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije