Vanna će 25 godina karijere slaviti 23. svibnja koncertom u Čakovcu

“Na svoje bavljenje glazbom gledam kao na dugački kontinuitet, nikada se nisam “povlačila” sa scene niti pompozno “vraćala”. Nisam imala očiglednih zasićenja, nisu me mediji pretjerano “trošili”.

Okretala sam se uvijek pjesmama kao jedinom obliku komunikacije s publikom, sve ostalo me i privatno, kao potrošača, zamara i u konačnici ne interesira. Nikada nisam svladala manipulacijski pristup svojoj glazbenoj priči i instinktivno sam zaobilazila meni neprimjerene situacije. Svjesna sam da to nije jedini ili jedini ispravni pristup, ali je moj.” – rekla je Vanna uoči koncerta u čakovečkom Centru za kulturu koji će se održati ove subote, 23. svibnja, u 20 sati.

Čakovečkim koncertom Vanna započinje seriju slavljeničkih koncerata povodom 25 godina glazbene karijere. Publika će moći uživati u dvosatnom programu ispunjenom pjesmama koje znaju i vole, poput bezvremenskih hitova grupe ET; ”Da ti nisam bila dovoljna”, ”Ne traži ljubav”, ”Tek je 12 sati”, balada ”Jedina” i ”Drugo ime ljubavi’‘, preko solističkih hit pjesama ”Daj mi jedan dobar razlog”, ”Kao da me nema”, ”Kao rijeka”, te aktualnih hit singlova ”Tisuću milja”, ”Lopov” i najnovije pjesme ”Probaj” koja je trenutačno među vodećima na top ljestvicama.

Vanna ove subote, 23.05.2015., u Centru za kulturu Čakovec – ne propustite odličan koncert, vrhunski vokal, tonu emocija i bezvremenske hitove!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije