FOTO: Mladi iz Mačkovca najuspješniji na vatrogasnom natjecanju

>> FOTO: Mladi iz Mačkovca najuspješniji na vatrogasnom natjecanju

U subotu 16. svibnja na igralištu NK Poleta u Pribislavcu uz domaćinstvo DVD-a Pribislavec održano je natjecanje mladeži i podmlatka VZG Čakovca i gostiju.

Ukupno je nastupilo 48 ekipa raspoređenih u kategorije mladeži muški/ženski i podmladak muški/ženski. Iznimno ugodno i lijepo vrijeme koje je pratilo ovo natjecanje pogodovalo je vrlo dobrim rezultatima na samoj stazi.

Prve tri plasirane ekipe u svojim kategorijama osvojili su uz pehare, medalje i tjedan dana boravka u Kampu vatrogasne mladeži u Fažani. U kategoriji mladež muški gdje je i kategorija bila iznimno jaka uz stotinke ”sreće” prvo mjesto osvojio je DVD Mačkovec, drugi je bio DVD Pustakovec-Buzovec- Putjane, a trećiDVD Krištanovec koji su postigli i najbolje vrijeme ovog natjecanja na stazi mladeži sa 48,37 sekundi.

U kategoriji mladeži žene prvo mjesto pripalo je članicama DVD-a Šandorovec I, ispred DVD-a Mačkovec i DVD-a Savska Ves. U kategoriji podmladak muški briljirala je ekipa DVD-a Mihovljan II, drugi je bio DVD Šenkovec, dok je teće mjesto pripalo DVD-u Kuršanec I. koji je za desetinku bio brži od četvrtoplasirane ekipe DVD-a Pustakovec-Buzovec-Putjane. U kategoriji podmladak žene DVD Gornji Vidovec, Novo Selo na Dravi i Mačkovec osvojili su redom prva tri mjesta.

Kod gostiju nastupale su ekipe DVD-a Malog Mihaljevca koji su osvojili 1052,13 bodova, što je ujedno bilo i najviše od svih prijavljenih ekipa. U kategoriji gostiju nastupile su i ekipe DVD-a Zasadbreg i DVD-Lopatinec. Sudačka komisija odradila je vrhunski posao, a tome ide u prilog što nije bilo nijedne pritužbe na sudačku odluku.

Gledajući u globalu DVD Mačkovec može biti najzadovoljniji jer su bogatiti za tri pehara. Za dva tjedna sve prijavljene ekipe nastupit će na Županijskom natjecanju u Svetom Martinu na Muri gdje je već sada najavljena velika borba i neizvjesna završnica iznimno jakih i brzih međimurskih ekipa.

Na samom proglašenju, prijavak predsjedniku VZG Čakovca Mariu Medved predao je Robert Meglić, zapovjednik VZG Čakovca. Ove mlade, ali marljive vatrogasce pozdravio je ispred Grada Čakovca pročelnik odjela za društvene, protokolarne i Europske poslove David Vugrinec; tajnik VZMŽ Dragutin Trupković te načelnica općine Pribislavec Višnja Ivačić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije