FOTO: Mažoretkinje Kotoribe proslavile deseti rođendan!

>> FOTO: Mažoretkinje Kotoribe proslavile deseti rođendan!

U nedjelju, 17. svibnja u školskoj sportskoj dvorani Mažoretkinje Kotoribe bile su domaćin jubilarnog, desetog Mažoret showa na kojem su se uz domaćine predstavili sastavi iz Murskog Središća, Nedelišća, Donjeg Kraljevca, Goričana i Svetog Martina na Muri.

Rođendanska proslava započela je mimohodom gracioznih koraka i pokreta ulicama Kotoribe uz pratnju Puhačkog orkestra Općine Donja Dubrava. Program je nastavljen u dvorani, a na samom početku pozdravne riječi uputili su predsjednica Mažoretkinja Kotoribe Tatjana Hunjadi Toplek i načelnik Općine Kotoriba Ljubomir Grgec.

Zahvalno gledateljstvo nije štedjelo dlanove kako bi nagradili svaku koregrafiju koju su mažoret timovi otplesali. Prvi mažoret koraci u Kotoribi su se čuli 2001. godine koje je s djevojčicama uvježbavala trenerica Adela Horvat u sklopu plesnog sastava Livi iz Čakovca. Četiri godine kasnije osnovana je Udruga čija je prva predsjednica bila Andrijana Valpatić, a trenerski štap je preuzela Tanja Kočiš.

Danas Udruga okuplja 30-tak djevojčica i djevojaka koje vježbaju u dva sastava – juniorski i kadetski, trenerica je Jelena Vojvoda, a predsjedničku funkciju obnaša Tatjana Hunjadi Toplek. Svima njima upućene su riječi zahvale uz cvijeće. Pohvalnice za 5 godina članstva dobile su Klara Žinić i Lea Čituš, dok su zahvalnice za dugogodišnje članstvo (od samog početka) primile Jelena i Marta Vojvoda te Gabrijela Sabol.

Prigodnim poklonom Kotoripske mažoretkinje zahvalile su i Općini Kotoriba. Zahvalnice i cvijeće primile su i voditeljice, odnosno trenerice gostujućih sastava: Danica Štefok, Maja Horvat, Lara Podgorelec, Vedrana Horvat i Stanka Kutnjak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije