Besplatna radionica redizajna odjeće Humana Nove

Autonomni centar – ACT i Socijalna zadruga Humana Nova organiziraju radionicu redizajna odjeće koja će se održati u ponedjeljak, 18. svibnja 2015. u 16 sati.

Polaznici/ce mogu sa sobom donijeti odjevne predmete koje žele preraditi ili popraviti. Uz malo mašte i truda, omiljena krpica koja više nije nosiva, može postati nova i unikatna. Kao i uvijek, polaznici/ce će imati priliku naučiti kako odgovorno i savjesno gospodariti otpadom, raznim mogućnostima recikliranja i kako očuvati okoliš te kako funkcioniraju društvena poduzeća i zadruge.

Radionica je besplatna, a vodit će je zadrugarke Socijalne zadruge Humana Nova. Radionica se održava u u prostorijama šivaone Humane Nove na adresi Dr. Ivana Novaka 38. u Čakovcu (dvorište zgrade Starog hrasta). Broj sudionika/ca radionica je ograničen te svoju prijavu (ime i prezime s naznakom “radionica šivanja, krojenja i recikliranja”) pošaljite na email: edukacija@actnow.hr.

Radionice su dio programa za javnost pod nazivom act.klub koji se provodi se uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije