Na blagdan Spasova Dan mjesta Gornji Kraljevec

Naselje Gornji Kraljevec koje pripada Općini i Župi Vratišinec, na katolički blagdan Uzašašća Gospodinovog ili Spasovo 14. svibnja obilježava i slavi kao svoj Dan mjesta ili Mjesni praznik kada se na jednom mjestu okupe mještani i udruge i zajedno se povesele i razonode.

Tako će biti i sutra 14.05.2015. na već 6. po redu ovakvom slavlju kada će ljudi u svečanoj procesiji u 18 sati doći na Svetu misu u mjesnu kapelu, a potom isto tako u Društveni dom gdje će biti prigodni kulturni program u kojem će nastupiti kultno “Društvo žena” Gornji Kraljevec, učenici Područne škole, KUD dr. Vinko Žganec Vratišinec i drugi.

Za sve sudionike i posjetitelje općinski načelnik Zdravko Mlinarić, osigurao je prigodni domjenka. Prve dame Gornjeg Kraljevca i VMO-a Štefanija Jambrošić i Milena Granatir ovom prigodom su se pobrinule za najmlađe te su dogovorile dovođenje pony konja kojeg će djeca moći jahati. Biti će i drugih ugodnih iznenađenja kakvih u Gornjem Kraljevcu nikada ne nedostaje. Svi smo pozvani u ovo lijepo i mirno mjesto!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije