U subotu spektakl na čakovečkim bazenima – Izbor za Miss SZ Hrvatske

Izbor Miss Hrvatske za miss svijeta održat će se ove godine u lipnju u Crikvenici. Od 12 djevojaka sjeverozapadne Hrvatske koje će se ove subote natjecati na čakovečkim bazenima, jedna od njih sasvim će sigurno predstavljati ovaj dio zemlje i braniti ljepotu ovih krajeva.

U velikoj konkurenciji na castingu u Čakovcu pravo na nastup osigurale su: Edita Bistrović, Melita Papež, Mateja Mrazek, Maja Lucija Bošnjak, Matea Besten, Mia Kralj, Tajana Vidović, Sara Džeferi, Matja Čičak, Sara Lacko, Marijana Lacković i Mateja Topal.

U spektaklu na bazenima, uz vrhunske modele Modno-dizajnerskog salona Sanje Dimitrović, Bianco Nero, Beadition, Enigma design, Kookabee Design, gledatelji će uživati u istinskim modnim kreacijama, ali i frizurama salona Gloss i make-up-u kozmetičkog salona “Kristina“.

Spektaklu će pridnjeti i glazbena imena među kojima su: Marko Tomasović, Igor Baksa, Barbara Zadravec, Irma Dragičević, Plesna skupina “Lena” i Nano Prša.

Svoje mjesto možete potražiti na recepciji Gradskih bazena “Marija Ružić” ili na telefon 040 328 210. Početak je u 20,30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije