Izbor za Miss Hrvatske ponovno se vraća u Međimurje i Čakovec

Najstariji izbor ljepote u Hrvatskoj Miss Hrvatske za Miss Svijeta, nakon punih 4 godine vraća se u Međimurje i Čakovec. Preuzimanjem izbora od strane Maje Vračarić i Ive Loparić, djevojke s područja sjeverozapadne Hrvatske ponovno će se ravnopravno natjecati sa svojim kolegicama iz cijele zemlje.

Izbor će se održati 9. svibnja (subota) na Gradskim bazenima Marija Ružić u Čakovcu s početkom u 20,30 sati. Miss Hrvatske za Miss Svijeta je najstarije i najuglednije hrvatsko natjecanje ljepote i održava se od 1992. godine. Natjecateljice izbora nisu samo lijepa lica, one su talentirane, teže visokom obrazovanju, aktivne su u humanitarnim akcijama, a svojim stavovima i ponašanjem zavrijeđuju biti ponosnim predstavnicama svoje zemlje.

>>> Fotogalerija: Izbor za miss – Casting na bazenima u Čakovcu

U tim godinama djevojke sa sjevera zemlje osvojile su jedno treće mjesto, dva druga i imale pobjednicu Miss Hrvatske –Ivanu Žnidarić. Uz to osvajale su naslove Miss fotogeničnosti (Lea Ciglar) i Miss šarmantnosti. Natjecanje za Miss Hrvatske pruža županijama i gradovima, turističkim zajednicama, obrtnicima da se promoviraju i kroz taj segment natjecanja.

Djevojke mogu pokazati svoje kvalitete, ali i da kroz jedno iskustvo nauče mnogo toga. Prigoda je to da upoznaju djevojke iz cijele Hrvatske, sklope nova prijateljstva i poznanstva, otputuju na mjesta na kojima do sada možda nisi bila. Ovo natjecanje pruža mogućnost učenja, iskustva i usavršavanja svim djevojkama dobre volje, a nekima će to biti prekretnica u životu i novi put kojim će krenuti.

Titula Miss županije, regije, nisu samo nagrade sponzora, naslovnice časopisa i intervjui pred kamerama – to je ponosno predstavljanje svojeg kraja pred očima cijele zemlje. U dogovoru s Direkcijom Miss Hrvatske, organizaciju izbora za sjeverozapadnu hrvatsku preuzela je tvrtka R&R Media, u nastojanju da djevojkama ovog kraja omogući sudjelovanje i promociju županije iz koje dolaze.

U Čakovcu nastupa 12 djevojaka izabranih na castingu 26. travnja. Predstavnice su iz Međimurske, Varaždinske, Krapinsko-zagorske i Koprivničko-križevače županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije