Cabaret “Singerica” 8. svibnja kotoripskom Domu kulture

U organizaciji Društva žena iz Kotoribe u dvorani Doma kullture u Kotoribi u petak, 8. svibnja, uoči Majčinog dana, imate prilike uživati u cabaret predstavi “Singerica” – Jagode Kralj Novak.

Ulaznice po cijeni od 20,00 kuna mogu se kupiti u prostorijama Općine Kotoriba, Udruzi umirovljenika (u ponedjeljak 04.05.2015.), kod Evice Grgec ili Sanje Radmanić, te na dan same predstave. Pozivaju se sve žene-majke-djevojke i njihovi partneri da dođu na predstavu koja će vas nasmijati do suza.

O predstavi:

Ema. Još jedna tekstilna radnica bez posla? Jest ona je sasvim obična žena s problemima koji muče većinu. No, Vama je dosta crne svakodnevice i želite nešto što će Vas na trenutak zabaviti, odmaknuti od problema? Onda svakako pogledajte predstavu i poslušajte njenu priču!

Pričom će Vas odvesti u svoje djetinjstvo, u roditeljski dom, otkrit će Vam i EMANUELU-svoje drugo lice, kurtizanu koja će Vam zapjevati, zaplesati i zavesti Vas. Ema i Emanuela, dvije strane iste medalje, nasmijat će Vas do suza, i Vi ćete, barem na tren, gledati život s vedrije strane.

“Singerica” je napisana u obliku kabarea te sadrži šest songova. Stihove je napisala Vesna Kosec Torjanac, a uglazbio ih je sin Jagode Kralj Novak – Vid Novak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije