U subotu u čakovečkom Prostoru četvrti po redu PSYP

Prostor CeZam Čakovec i Udruga mladih “3FF” Čakovec, u subotu, 25. travnja, organiziraju novi, četvrti po redu, PSYP, jedan od najposjećenijih i najpopularnijih programa u režiji kluba Prostor.

Čar ovog psy događaja nije samo glazba već kompletno zaokružena audio-vizualna cjelina, a ekipa iz Prostora puno parom radi na novim dekoracijama i artistima koji još nisu posjetili sjeverozapadne krajeve. Ovim povodom, s malim zakašnjenjem, Dan planeta Zemlje slave tresući podij – Akira, Plasma Corp., Damzah, Tripsitter i Nonsense.

Akira, DJ koji se bavi glazbom već skoro 15 godina, u početku svoje DJ karijere uglavnom je vrtio breakbeat/psybreaks varijante kao rezident na Pistolero partijima dok se u posljednje vrijeme specijalizirao za minimal/psy/prog varijante s kojima rastura nastupe u Zagrebu i Osijeku.

Plasma Corp. je glazbeni projekt Hrvoja Kirnbauera. Njegova DJ karijera počela je krajem 90ih svirkama na lokalnim trance partijima i festivalima. 2006. godine počinje se baviti produkcijom i dvije godine kasnije nastaje Plasma Corp., projekt koji kombinira noćne i jutarnje zvukove progressive trancea. Osim DJ-inga i produkcije aktivno se bavi promocijom trance događaja u Hrvatskoj.

Damzah, DJ iz susjedne Bosne i Hercegovine, u svojim setovima vrti razne varijante psytrancea, a najbolje mu leži forest/fullon stil. 2012. godine pridružuje se Forestdelic recordsu, na čijim partijima nastupa vrlo često pa se može nazvati rezidentom. Gostovao je diljem Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Srbije, Slovenije te na festivalima i partijima sa mnogim velikim imenima poput Atriohm, Fungus Funk, Malice in Wonderland, Kliment, Phobos Azazel, Kala, Ocelot i drugima. Smatra ga se pionirom psihodelične muzike i kulture u Bosni i Hercegovini.

Tripsitter i Nonsense, DJ-i domaćini iz PSYP ekipe, često vrte na after partijima u Prostoru i to neku vrstu prog/psytrancea. Upad je minimalna donacija od 20 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije