Načelnik Miser UDVDR-a Donja Dubrava obećao povećanje dotacije

>> Načelnik Miser UDVDR-a Donja Dubrava obećao povećanje dotacije

U subotu, 28. ožujka 2015.godine održan je godišnji izvještajni Sabor Udruge veterana i dragovoljaca Domovinskog rata ogranak Donja Dubrava.

Osim članova Udruge skupu su prisustvovali i načelnik Općine Dražen Miser, Stjepan Horvat, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Međimurske županije, tajnik iste Dražen Tkalec te predsjednici ostalih dobravskih udruga.

U svom izvještaju o radu u 2014. godini, predsjednik Neven Lisjak posebno je istaknuo organizaciju informatičkog tečaja koji je Udruga organizirala u suradnji s tamošnjom OŠ te nastup djece branitelja na državnom natjecanju gdje su se Petar Jakupak i Domagoj Haramija okitili naslovom prvaka Hrvatske u stolnom nogometu.

Načelnik Dražen Miser se zahvalio braniteljima na angažmanu i pripremi hrane na “Danima luka” i na proslavi 23. godišnjice protjerivanja JNA s karaule. Nakon što je čuo da su godinu završili tek s nekoliko desetaka kuna na računu obećao je povećati općinsku donaciju Udruzi s 2500 na 3500 kuna. Na Saboru su prihvaćeni svi podneseni izvještaji, a završen je domjenkom za sve prisutne.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije