Lumini shopping centar proslavio rođendan!

>> Lumini shopping centar proslavio rođendan!

Nenadmašno rođendansko slavlje Lumini shopping centra, proteklog je vikenda okupilo mnoštvo posjetitelja koji su imali prilike uživati u jedinstvenom rođendanskom programu, okušati sreću u nagradnoj igri kao i sudjelovati u nizu maštovitih natjecanja koja su donosila vrijedne nagrade.

Slavlje je započelo podjelom rođendanske torte u petak poslijepodne kada je održan i prvi krug obiteljske shopping utrke. Natjecatelji su se uz vodstvo poznatog glumca i voditelja Borisa Mirkovića borili za vrijedne shopping bonove.

U trodnevnoj nagradnoj igri u kojoj su sudjelovali svi kupci, najsretniji dobitnici osvojili su shopping bonove te spa vikend za dvije osobe u hotelu Spa Golfer 4* u termama Sv. Martin.

U subotu ujutro dječji program započeo je nastupima Varaždinskih mažoretkinja i UPS Feel, dok je kruna prijepodnevnog koncerta bio nastup svima nam dobro znanih Zagrebačkih mališana! Koncert koji je potrajao više od sat vremena ostavio je bez daha prisutne mališane, ali i roditelje koji su i sami zapjevali i zaplesali u ritmu poznatih pjesmica iz djetinjstva.Lumini ostvario san pobjednici karaoke show-a Rio Horg.

Uvertira u veliki večernji koncert Nine Badrić bile su karaoke čijoj je pobjednici Rio Horg iz Banjščine, a rodom iz Filipina, uz vrijedan shopping bon, Lumini omogućio i nastup uživo rame uz rame s Ninom na pozornici pred prepunim atrijem centra. Pjevati s Ninom, upravo je ono o čemu je ova majka čak petero djece sanjala cijelog svog života, a njen su talent i iskrenost, istinski dirnuli i samu Ninu. Sasvim je sigurno da će obje ovaj susret dugo pamtiti, a posebice Rio koja je teško mogla sakriti emocije.

Publika je zajedno s Ninom sve do kraja otpjevala gotovo sve njene pjesme, a pravim znalcima njenog repertoara pokazali su se oni najmlađi.

– Već sto godina nisam bila u Varaždinu. Nadam se da ću s novim albumom uskoro imati i veliki koncert u dvorani. Večeras smo ovdje na rođendanskom slavlju Lumini centra i drago mi je da smo bili pozvani jer je bilo krasno. Genijalno je kad vidite sve generacije ispred sebe, osobito one najmlađe koji vam daju najviše snage – istaknula je Nina nakon koncerta.

Rođendansko slavlje Lumini centra ovime nije bilo završeno. Produžilo se još na nedjelju kada je svoje iluzionističke vještine brojnim posjetiteljima pokazao Luka Vidović, dok su najmlađi gosti Lumini centra došli na svoje jer su upravo za njih bile organizirane cjelodnevne radionice.


Svojim rođendanskim slavljem, Lumini je ponovo potvrdio status vodećeg regionalnog centra za shopping i zabavu, te već za idući vikend najavljuje obilje novih aktivnosti povodom nadolazećeg Uskrsa.

Najnovije