FOTO: Uskrsna dekoracija privlači pažnju u Macincu

>> FOTO: Uskrsna dekoracija u Macincu privlači pažnju i izaziva divljenje

Toplo proljetno vrijeme, buđenje prirode, prvi vjesnici proljeća, miris proljeća koji se osjeća na svakom koraku poticaj su vrijednim članicama Društva žena Macinec da je vrijeme za nove aktivnosti.

Nadolazeći uskršnji blagdani i ideja što učiniti za te dane brzo je rođena i nakon toga prikupljen je sav potreban materijal i sredstva za realizaciju. Naravno kao i mnogo puta do sada, sve se radilo dobrovoljno, znalački i strpljivim radom svih koji su u tome sudjelovali. Kada netko u složnoj ekipi ima pojedinaca kao što je Alen Jaklin koji svojim rukama učini sve što poželi onda je uspjeh svih jednostavno zagarantiran.

U domaćoj radionici u slobodno vrijeme izrađeni su zečevi, međimurska koka sa pilićima, te su naravno izrađena i oslikana uskršnja jaja. Odabrana zelena površina kod Doma kulture na ulazu u Macinec idealno je mjesto za pripremu raznih rukotvorina i prezentaciju ideja i projekata.

Tako je i ovaj projekt predstavljen mještanima odnosno svim prolaznicima, a vjerujemo da će ipak biti najzanimljiviji djeci. Članice Društva žena Macinec i njihova muška podrška i na ovaj su način svoje sumještane željeli pozvati da im se aktivno pridruže sa nekim novim idejama jer ih zasigurno imaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije