Održana smotra i trening: Policajci spremni za sezonu motora!

Dolazak toplijih proljetnih i sunčanih dana brojne motoriste i motocikliste će izmamiti na prometnice diljem Međimurske županije čime počinje moto sezona. Tako su i policijski službenici PU međimurske uzeli motocikle u ruke kako bi nakon zimske stanke obnovili svoja znanja i vještine te predstavili vozni park.

U srijedu, u prijepodnevnim satima na poligonu Hrvatskog auto-kluba kod Pribislavca održana je smotra i trening vožnja svih policijskih službenika Policijske uprave međimurske koji službene zadaće obavljaju na motociklima.

Načelnik Policijske uprave međimurske, Krunoslav Gosarić, voditelj Službe policije, Kristijan Srpak te načelnik Postaje prometne policije Čakovec, Damir Novak u kratkim su obraćanjima policijskim službenicima naglasili njihovu važnu ulogu u svakodnevnom nadzoru cestovnog prometa.

Naglasili su i njihov doprinos u svim preventivno-represivnim aktivnostima, koje za cilj imaju smanjenje ukupnog broja prometnih nesreća, a posebno onih s najtežim posljedicama.

Neposredno prije kretanja na prvu ovosezonsku vožnju, kapelan Policijske uprave međimurske, vlč. Ivica Horvat blagoslovio je policijske službenike i njihove motocikle.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije