FOTO: Mažoretkinje Nedelišća proslavile 15. rođendan

>> FOTO: Mažoretkinje Nedelišća proslavile 15. rođendan

Mažoretkinje Nedelišća proslavile su 15 godina djelovanja kroz prigodni program održan u subotu, 14. ožujka u školskoj dvorani u Nedelišću.

Pred punom dvoranom predstavili su se svi sastavi mažoretkinja, od mažoret vrtića, dječjeg sastava, mlađih i starijih kadetkinja pa do najstarijih seniorki, a kao iznenađenje su nastupile i djevojke prve postave Mažoretkinja Nedelišća s prvom koreografijom otplesanom daleke 2001. godine u originalnim odorama.

Svečanosti su nazočili predstavnik Općine Nedelišće Željko Kacun te predstavnik Hrvatskog mažoret saveza i Zagrebačkih mažoretkinja Alen Šćuric koji su uvodnim govorom dali podršku dugogodišnjem djelovanju nedelišćanskih mažoretkinja. Tijekom programa prikazana je i video retrospektiva 15 godina djelovanja, a čak sedam djevojaka primilo je plakete i zahvalnice za 15 godina u Mažoretkinjama Nedelišća.

To su redom Vedrana Horvat, Saša Borko, Ivana Hajdinjak, Blanka Šipek, Kristina Bacinger, Petra Mesarić i Klara Dobranić. Zahvale su uručene i osnivačima mažoretkinja Manueli i Siniši Stričaku, nekadašnjim trenericama Đurđici Čanadi Knežević i Valentini Bel, te bivšoj predsjednici Tamari Hajdinjak i aktualnoj predsjednici Lidiji Branilović.

Na kraju programa seniorke su izvele koreografiju u mraku koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Mažoretkinje Nedelišća se zahvaljuju svima koji su na bilo koji način doprinijeli njihovom uspješnom djelovanju dugih 15 godina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije