Konjska Surla predstavlja pjesmu “Drugi pot bom misliv”

Međimurski sastav Konjska Surla predstavlja remake remek djela – pjesmu pod nazivom Drugi pot bom misliv.

Konjska Surla danas, glazbeni je sastav s definicijom koja ga determinira kao “međimurski, virtualni, etno – rock sastav s opusom prouzrokovanim zloporabom trošarinske robe prema Zakonu o trošarinama (NN 22/13., 32/13., 81/13.).

Band djeluje od 2001. do 2006., a od tada do danas samo povremeno, međutim već od prvog vagona, ideja je, uz dobru zabavu, promocija zapostavljenog i u današnje vrijeme marginaliziranog, a najljepšeg, međimurskog dijalekta.

Teme o kojima pjevamo manje su bitne pa smo u teenagerskim začecima počeli obrađivati teme u skladu s vlastitim godima, a s obzirom na to da se uspješno odupiremo sazrijevanju i ulasku u neke “pametne” godine, još uvijek smatramo da ih nismo u potpunosti obradili.

>>> Konjska surla – Drugi pot bom mislil (Master)

>>> Konjska surla – Drugi pot bom mislil (Radio Edit)

Cilj nam je samo dobro se zabavljati i uopće nas ne zanima hoće li se naše pjesme-priče ikada ikome svidjeti, a naročito kakve će kritike ubrati. Briga nas hoćemo li ikad išta od svoje glazbe zaraditi. Radimo za svoj gušt i radimo kako znamo, volimo i hoćemo ……. i kako nam “nadođe”, a ako se netko i prepozna u tim našim pričama, vjerujemo da neće biti uvrijeđen.

Dragi naši sadašnji i budući prijatelji i navijačice diljem univerzuma, sve Vas pozdravljamo i nek se zna, živjela Hrvatska, živjelo naše malo Međimurje i živjela Konjska Surla! Huja haj!

O pjesmi

Glazba Ivica Labazan, Mario Jagec
Tekst – Dario Ivančić, Ivica Labazan
Produkcija – Studio “Jazbina” – Mala Subotica (Međimurje)
Vocal (intro/outro) – Matko Naranđa
Vocal (+ mađarske upadice) – Ivica Labazan
Vocals (ženski) – Klementina, Željka, Samanta
Drums – Filip Krznar
Bass – Zvonimir Milec, prof.
Synth & Tuba samples – Marko Lajtman
Guitars – Ivica Labazan

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije