Besplatne radionice video sadržaja u ACT-u

Nakon velikog interesa, udruga ACT organizira drugi ciklus besplatnih radionica video sadržaja pod vodstvom Milivoja Kuhara iz udruge Multimedij.

Radionica je namijenjena svima koji žele više saznati o tehnikama organiziranja sadržaja, snimanja, montaže i obrade zvuka, te završnom fazom stvaranja video sadržaja. U prvom terminu polaznicima će biti prezentirana procedura organizacije video produkcije, u drugom će biti predstavljene osnove snimanja slike i zvuka, dok će u trećem terminu biti predstavljene osnove montaže i postprodukcije te prezentacije i distribucije video uratka.

Vrijeme održavanja radionica je petkom, 13., 20. i 27. ožujka 2015. od 19 do 21 sati u prostorijama udruge ACT na adresi Dr. Ivana Novaka 38 u Čakovcu (zgrada Starog Hrasta, 1. kat). Broj sudionika/ica je ograničen, a radionica je za sve sudionike/ce besplatna. Svoju prijavu (ime i prezime s naznakom “radionica video sadržaji”) pošaljite na email: edukacija@actnow.hr.

Radionice su dio programa za javnost pod nazivom act.klub koji se provodi uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije