Na godišnjoj skupštini okupili se članovi Zmajarskog kluba Rode

Zmajarski klub “Rode” iz Preloga 1. ožujka 2015. održao je svoju redovnu godišnju skupštinu, na kojoj je predstavio svoj rad u 2014. godini, ali i odabrao novog blagajnika Bojana Lovreka i predstavio planove za 2015.godinu.

ZK “Rode” odradio je u 2014. godini pregršt organizacija od dječjih radionica, dana otvorenih vratiju udruga, Prvomajsko druženje, modelarski miting… Nadalje, snimili su nekoliko reportaža za HRT televiziju te emisiju za RTL Kockicu, kao i radijsku emisiju. Klub je bio domaćin OŠ-i Ivanovec, djeci iseljenika, vojnom helikopteru, Izraelcima koji su turistički avionima putovali Hrvatskom i još mnogo toga, uglavnom bilo je svega od radnih akcija, sastanaka do druženja i posjeta raznim aeromitinzima.

Primili su i nagradu za najbolje održane Dane otvorenih vratiju udruga na području cijele Hrvatske te nagradu za “Naj akciju” za organizaciju dječjih radionica.

Predsjednik Marko Oto predstavio je planove za 2015. godinu gdje osim već tradicionalnih radnih akcija i druženja, mitinga i slično, najveću pozornost obratio je na slavlje povodom 20 godina postojanja ZK “Rode” koje klub slavi ove godine, a planira organizirati više događanja kroz godinu.

Predsjednik je najavio da je klub osnovao modelarsku sekciju pa se pozivaju svi oni koji se žele pridružiti u rad modelara i kluba da se jave u klub, a sve aktivnosti i podatke o klubu mogu se naći klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije