“dm” djeci Udruge udomitelja Međimurja donirao po 250 kuna

U petak, 27. veljače Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece primio je izuzetno vrijednu donaciju tvrtke “dm-drogerie markt” koju im je uručila područna menadžerica dm-a za našu regiju Dijana Košić.

Prilikom uručenja simboličnog čeka od 137 tisuća kuna, iznosa koji će biti doniran kroz darovne kartice dm-a u pojedinačnoj vrijednosti od 250 kuna za svako od 548-ero djece, dirljivim se riječima obratila okupljenim udomiteljima i gostima koji su bili prisutni na primopredaji čeka. Istaknula je kako “dm” uvijek nastoji pomoći zajednici, posebno kad su u pitanju djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi te je istaknula vrijednost udomiteljskih obitelji.

Pohvalno se izrazila o svim kupcima koji su svojim odricanjem prikupljenih bodova u korist vrijedne akcije sudjelovali i omogućili realizaciju donacije. “dm” uvijek njeguje humanitarnu notu i želi se u što većoj mjeri uključivati u humanitarne akcije i na taj način pomoći one kojima je donacija namijenjena.

Uz menadžericu “dm-a” Dijanu Košić, primopredaju su uveličali i zamjenik gradonačelnika grada Ivanca Čedomir Bračko, pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Ljiljana Risek, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Ivanec Jasenka Friščić te predsjednici i udomitelji Udruga “ZIPK Varaždin, Udruge udomitelja Toplo srce iz Velike Gorice,i “Nada” Ivanec i Udruga udomitelja djece Međimurja. Za ostale članice Udruge kartice je preuzeo Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece koji će ih dalje proslijediti Udrugama udomitelja.

– Na kraju želimo još jednom zahvaliti tvrtki “dm-drogerie markt” i gospođi Dijani Košić u ime svih udomitelja, udomljene djece i mladih na izuzetno vrijednoj i prekrasnoj donaciji kojom su pokazali, ne samo da su vrhunska i uspješna tvrtka nego uvijek prva svojim odricanjem i primjerom potiče građane na solidarnost prema najpotrebitijima.

Zahvaljujemo svim kupcima “dm-a” koji su podržali akciju “Tu i zima toplo srce ima” i s “dm-om” uveselili naše udomiteljske obitelji, sportašima na nesebičnom sudjelovanju, našim gostima koji su nas i ovom prilikom bili s nama: zamjeniku gradonačelnika grada Ivanca Čedomiru Bračku, pročelnici Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Ljiljani Risek, Jasenki Frščić, ravnateljici Centra za socijalnu skrb Ivanec, fotografu Marijanu Friščiću i Branku Težaku te medijima koji su medijski pratili cijelu akciju – poručila je Mladenka Ravenski, predsjednica Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije