Još je jedna uspješna godina iza Kotoripskih mažoretkinja

>> Još je jedna uspješna godina iza mažoretkinja Kotoribe

Mažoretkinje Kotoribe na godišnjoj skupštini koja je održana 28. veljače sumirale su rad i aktivnosti tijekom protekle godine. U 2014. godini mažoretkinje su bile podijeljene u 2 skupine – kadetski i juniorski sastav koje je vodila trenerica Jelena Vojvoda uz pomoć Marte Vojvoda i Gabrijele Sabol.

Krajem godine organizirali su upis novih članica. Upisalo se 8 novih djevojčica i sada ukupno imaju 32 mažoretkinje. – Ono što smo planirali za 2014. godinu to smo i odradili, osim odlaska na Državno prvenstvo koje se održavalo u Vinkovcima na koje nismo bili u mogućnosti ići zbog održavanja Svete potvrde u našoj župi – rekla je u izvješću predsjednica Tatjana Hunjadi.

Osim nastupa u Kotoribi, mažoretkinje su imale nastupe u Nedelišću, Donjem Kraljevcu, Svetom Martinu na Muri, Donjoj Dubravi i na Regionalnom prvenstvu u mažoret plesu koje se održalo u Samoboru i na kojem su juniorke u konkurenciji 10 jakih ekipa osvojile 7. mjesto. U mjesecu svibnju organizirale su tradicionalni 9. Mažoret show na kojem ugostile mažoret timove iz D. Kraljevca, Goričana, M. Središća, Nedelišća i Sv. Martina na Muri.

Na kraju godine organiziran je zajednički izlet u Čazmu na posjed obitelji Salaj. To je bila nagrada mažoretkinjama i njihovim roditeljima za rad u udruzi tokom godine, završila je Hunjadi te dodala kako su prošle godine izradili kaputiće sa kratkim rukavima i time kompletirali uniforme za juniorski sastav. Na uspjesima i promociji Kotoribe čestitao im je općinski načelnik Ljubomir Grgec koji je pohvalio vrlo dobru suradnju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije