Sudionici plesnog natjecanja Feel the Beat rasplesali Lumini centar

>> Sudionici plesnog natjecanja Feel the Beat rasplesali Lumini centar

• Hip Hop House iz Zagreba pobjednici velikog plesnog natjecanja Feel the Beat u Lumini centru

• U organizaciji Univerzalnog plesnog studija Feel (UPS Feel) i Lumini centra, održano jedno od najznačajnijih plesnih događaja godine uz koncert mlade glazbene zvijezde Sare Renar

Plesači Hip Hop House iz Zagreba osvojili su titulu pobjednika na velikom plesnom natjecanju Feel The Beat u Lumini centru. Drugo mjesto osvojio je plesni studio Family Cardio Crew iz Zagreba, dok je treće mjesto pripalo plesačima Plesnog kluba Ivančica iz Ivanca.

U dobnoj skupini cicibani pobjedu je odnio Plesni klub Jumb iz Koprivnice, a najbolji među djecom bili su članovi Bambi Kids iz Zagreba. Veliko plesno nadmetanje Feel the Beat okupilo je 200 profesionalnih plesača koji su priredili 24 plesne vratolomije u režiji 16 plesnih studija iz cijele Hrvatske. Trosatni plesni maraton privukao je veliki broj posjetitelja koji su mogli uživati u raznim plesnim stilovima kao što su jazz dance, break dance, hip hop, disco dance, show dance, house, locking i street show.

Potragu za najboljim plesačima dodatno su zagrijali Cheerleading Klub Bravo iz Varaždina, Plesni studio Nexus iz Čakovca i atraktivne trbušne plesačice iz Plesne udruge Nimeta. Za spektakularan kraj večeri pobrinula se mlada glazbena zvijezda Sara Renar koja je svojim upečatljivim koncertom izazvala mnogobrojne ovacije gledatelja.

Feel the Beat samo je jedan od projekata kojima Lumini centar nastavlja pružati nove zabavne sadržaje i podržavati interese lokalne zajednice. Održavanjem ovog velikog plesnog natjecanja Lumini centar iznova potvrđuje vodeću poziciju u regionalnoj ponudi shoppinga i vrhunske zabave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije