Oldtimer klub Međimurje održao godišnju skupštinu

Svoju redovitu i 17. po redu godišnju skupštinu, u restoranu KTC Čakovec, održao je Oldtimer klub Međimurje, na kojoj je bilo 110 članova i članica kluba, te njihovi dragi prijatelji i kolege sličnih klubova iz Zaboka, Garešnice, Koga, Ljutomera i Murske Sobote.

Skupštinu su pozdravili i predstavnici Grada Čakovca, Općine Sveti Martin na Muri i Zajednice tehničke kulture Međimurske županije. Izvješće o radu i aktivnosti kluba podnio je njegov predsjednik Franjo Belović, koji je naglasio kako je minula godina bila jedna od najboljih u povijesti kluba, jer članovi udruge sudjelovali su na brojnim panoramskim vožnjama u Hrvatskoj i susjednim država, te Austriji i Njemačkoj, pronoseći tako bogatstvo međimurske kulturne i tehničke baštine onima koji to žele čuti i vidjeti.

– Premda je na svakom koraku prisutna materijalna i duhovna kriza, na Međunarodnom susretu Oldtimer klubova u Čakovcu, na blagoslovu vozača i vozila u Svetom Martinu na Muri i na drugim našim priredbama sve je veći broj vozača i posjetitelja. Da je to tako, prvenstveno je zasluga naših članova i članica, kao i naših sponzora. Želimo da takva aktivnost i rad krase nas i naš klub i u ovoj 2015. godini, naglasio je Belović. Oldtimer klub Međimurje broji 180 aktivnih članova i po tome je vodeća u ovom dijelu Europe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije