Poruka ljubavi: Na Valentinovo pseći performans u centru Čakovca

Sklonište za životinje Prijatelji Čakovec obilježava Valentinovo organizirajući zanimljive akcije u Čakovcu, 14. veljače i Zagrebu, 15. veljače.

Na samo Valentinovo s početkom u 11:30 sati okupit će čakovečke prijatelje životinja sa njihovim čupavcima u centru grada gdje će izvesti kratki performans kako bi svijetu poslali poruku ljubavi.

Ljubav ne poznaje granice vrste” pisat će na njihovim rekvizitima, a za akciju su se prijavili mnogobrojni građani, udomitelji, školarci, volonteri, ljubitelji životinja koji na Dan ljubavi žele pokazati da su životinje svjesna i osjećajna bića i da se prema njima trebamo odnositi s jednakom ljubavlju kao i prema ljudima.

Nakon čakovečke akcije, u nedjelju, 15. veljače, sele se u Zagreb gdje će u prostorijama udruge Prijatelji životinja iz Zagreba, Jurišićeva 25, od 14 do 19 sati održati humanitarno fotkanje čupavaca s njihovim vlasnicima uz minimalnu donaciju čakovečkom skloništu od 15 kn.

Na taj način će skupiti sredstva za podmirenje veterinarskih troškova, a ljubimci i vlasnici će dobiti prelijepu fotku za uspomenu iz fotoaparata ekipe Centra za mlade Čakovec koji su takvu akciju održali prije mjesec dana u Čakovcu te ovjekovječili više od 200 životinja i njihovih ljudskih prijatelja.

– Veselimo se vašem dolasku te druženju s vama i vašim čupavim prijateljima – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije