Gala koncert: Dan žena uz klape u Areni Varaždin

Gala koncert povodom ovogodišnjeg Dana žena održati će se 7. ožujka u varaždinskoj Areni, a svim će pripadnicama ljepšeg spola njihov dan uljepšati Tomislav Bralić & klapa Intrade, te Cambi (K. Kambleovac) s gostom Tedijem Spalatom.

Klape su i prošle godine uljepšale Dan žena u Areni Varaždin, kada su sjajni glazbenici u potpunosti opravdali visoka očekivanja publike, te smo sigurni da će isto biti i ove godine. Tako i ove godine, na Dan žena, Tomislav Bralić i klapa Intrade te klapa Cambi, dolaze napraviti još jedan bajkoviti koncert, još jednu bajkovitu noć, ali ovoga puta igraju na još sigurniju kartu te su tako na koncert u Varaždin, pozvali da im se pridruži i njihov dragi prijatelj Tedi Spalato.

Splitski kantautor nakon nekoliko godina ponovno će zapjevati za publiku u varaždinskoj Areni, a upravo njegove pjesme broje najveći broj emitiranja u periodu Valentinova i Dana žena, ali ta nas činjenica nikako ne čudi. Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavljaju niz velikih uspijeha i nakon rasprodana tri koncerata u KD ” V.Lisinski” i još jednog velikog koncerta koji ih čeka u četvrtak u Spaladium Areni u Splitu predstaviti će u Areni Varaždin i svoj novi album “Cviće” i cijeli niz novih hitova iz svoje “Škrinje jubavi”.

Klapa Cambi, naša najnagrađivanija klapa, raduje se još jednom koncertu u Varaždinu jer su tu odlično primljeni a publici pripremaju jedno iznenađenje. Ove dvije sjajne klape koje dominiraju hrvatskom glazbenom scenom iza sebe imaju uspješne nastupe i van Hrvatske a posebno su odjeknule njihove američke turneje, koje su danima unaprijed bile rasprodane. Njihove uspješnice obilježile su zadnjih 10-tak godina našu glazbenu scenu.

Sigurni smo kako upravo ova zajednička kombinacija garantira vrhunsku zabavu i glazbeni doživljaj, koji baš kao i na prijašnjim nastupima prati izuzetno kvalitetna produkcija. Arena Varaždin se sa nizom velikih koncerata zadnjih nekoliko godina prometnula u najznačajniji koncertni prostor u Hrvatskoj koji redovno upriličuje velike koncertne spektakle.

Koncert počinje u 20 sati, a ulaznice u pretprodaji od petka, 14. veljače možete nabaviti na slijedećim mjestima:

Varaždin – Rock Art caffe, Caffe bar Timeout, Suvenirnica Varaždinskih vijesti
Ivanec – Caffe bar Space
Ludbreg – Peoples bar
Novi Marof – Cafe bar Inn
Čakovec – Caffe Arcus, Paladin
Prelog – City bar
Mursko Središće – Pizzeria Vuri
Palovec – Domino bar
www.eventim.hr

Cijene ulaznica su:

PARTER – 90,00 kn/kom
TRIBINE – 90,00 kn/kom
VIP parter – 120 kn/kom

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije