Humanitarna priča za malene anđele Mariju i Rudolfa se nastavlja!

>> Humanitarna priča za malene anđele Mariju i Rudolfa se nastavlja!

U srijedu 4.veljače 2015. godine bili smo dio lijepe humanitarne priče za malene anđele Mariju i Rudolfa u cilju prikupljanja novaca za kupnju specijalnih auto sjedalica.

Prikupilo se oko 100-tinjak ljudi što nije niti blizu onome što je potrebno sakupiti.

Podsjećamo da jedna auto sjedalica stoji 21 000 kn, dok su majci Kristini potrebne dvije.

Pomoći možete uplatom na račun majke Kristine Vlahović HR382360000-3110565131, Zagrebačka banka.

Majka Kristina nije mogla sakriti oduševljenje jer kao što je sama rekla ovako veliko netko prvi put radi za njezinu dječicu, a ona najbitnija stavka je da su ona i djeca iz Zagreba što nam samo još jednom potvrđuje da nije bitno čiji si ni odakle dolaziš jer svi smo mi ljudi.

Ono što možemo reći da je ovo definitivno uvod u jednu lijepu priču jer već 14. veljače u dvorani Graberje održat će se još jedna akcija pokrenuta u ime Marije i Rudolfa.

Zahvaljujemo svim sponzorima koji su nas podržali u ovoj humanitarnoj akciji. Posebno hvala Stadium Bowling centru i Udruzi Sveta Bahkita koje su odlučile snositi ukupne troškove koncerta.

“Također ovom prilikom zahvaljujemo izvođačima-Klapa Kampanel, Tamburaški sastav Od Srca do Srca te djevojkama iz Klape Lucerne, akciju su podržati i dečki iz Mejaša pošto već zbog nedostatka ekipe nisu mogli biti dio koncerta, Nikola je i zapjevao sa Tamburaškim sastavom Od srca do srca. Davor Dretar Drele te Jan Kerekeš također su došli podržati koncert” – rekla je Martina Pakšec iz marketinške agencije PRLady iza čije organizacije stoji ovaj koncert.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije