Frkanovčani uspješno promoviraju Frkanovec

>> Frkanovčani uspješno promoviraju Frkanovec

Udruga “Frkanovčani” održala je redovnu godišnju skupštinu 31. siječnja 2015. godine. Udruga broji 77 članova od kojih je na skupštini prisustvovalo 46. Skupštini su prisustvovali gosti načelnik Općine Sv. Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović, predsjednik AK Međimurja Stjepan Koraj, predsjednik mjesnog odbora Frkanovec Velimir Pintarić te predstavnici udruga s kojima postoji uska suradnja.

Nakon prihvaćenog dnevnog reda i biranja radnog predsjedništva, predsjednik Udruge je prisutne upoznao s realiziranim aktivnostima u protekloj godini, između ostalog o provedenoj manifestaciji “Dani Frkanovca”, o aktivnostima poput košnje ambrozije, sudjelovanju na kuhanju gradskog kotlića, sudjelovanju na Međimurskom festivalu starih sportova, ekološkim aktivnostima, održavanju šetnjice te njezino predstavljanje, a posebno o organiziranoj kros-utrci “Frkanovec – srce gornjeg Međimurja” s kojom smo opravdali i glavni cilj osnivanja Udruge tj. organiziranje društvenog života i predstavljanje Frkanovca što većem broju potencijalnih posjetitelja željnih odmora i rekreacije u prirodi. Naglašeno je sudjelovanje članova na edukacijskim radionicama i seminarima te studijskim putovanjima sa svrhom bolje organizacije i mogućnostima u daljnjem radu.

Izvještaji aktivnosti, financijski izvještaj i izvještaj Nadzornog odbora su jednoglasno prihvaćeni. Predstavljeni su planovi za 2015. godinu s naglaskom na kros-utrku, “Dane Frkanovca”, marketinškoj promidžbi šetnjice i sudjelovanju na aktivnostima drugih udruga.

Zbog završetka mandata aktualnog Upravnog odbora, planirana je izborna skupština Udruge 7. ožujka 2015., donesena je odluka o reorganizaciji članstva pa će ubuduće, osim redovnih članova, postojati podupirajući i počasni članovi.

Nakon pozdravnih riječi gostiju, održana je aukcija likovnih radova nastalih na likovnoj koloniji u sklopu manifestacije “Dani Frkanovca” koje je izradila likovna udruga “Izvor”. Dobivena sredstva će biti upotrijebljena za daljnji rad Udruge. Skupština je završila uz prigodan domjenak i druženje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije