Uključite se! Međimurske mame i trudnice pomažu obitelji Tešanić

Upravni odbor Udruge oboljelih od leukemije i limfoma na svojoj je sjednici održanoj 22. siječnja 2015. donio odluku o pokretanju humanitarne akcije za Branimira Tešanića iz Palovca.

Kako smo već javili razlozi pokretanja humanitarne akcije je zamolba supruge Blaženke Tešanić (rođene Novak). Njezin suprug i otac dvoje malodobne djece trenutno je na rehabilitaciji u Krapinskim Toplicama. Obitelj, nakon nemilog događaja (povrede glave, operacija i liječenje koje traje već 8 mjeseci) više ne može sama snositi materijalna izdavanja vezana za liječenje (samo troškovi smještaja dnevno iznose 70,00 kuna ), a rehabilitacija će trajati još najmanje 5 mjeseci.

Branimir je prvo stradao u prometnoj nesreći nakon čega je još pao s ljestava i teško se ozlijedio. Bračni par Blaženka i Branimir Tešanić su u blokadi pa će se prikupljeni novac iz donacija za pomoć Branimiru prebaciti na račun Ljubice Novak (majke Blaženke Tešanić) jer žive u zajedničkom domaćinstvu u Palovcu, Melinska 7.

Otvoren je račun za pomoć obitelji Tešanić:

Privredna banka Zagreb
HR5123400091116005263
Poziv na broj: 02 230115
Svrha: Za Branimira

U našu redakciju javila se udruga Međimurske mame i trudnice koja želi pomoći obitelji Tešanić. Tako će svaki utorak i četvrtak u veljači od 16 do 18 sati u svojim prostorima (bočni ulaz u barake preko Pilke u Čakovcu) sakupljati stvari i potrepštine za ovu obitelj. Pozivaju vas da se ukjlučite u akciju i svojom donacijom učinite dobro djelo.

U ime obitelji iz Palovca zahvaljujemo na razumijevanju i pomoći, a svi donatori bit će navedeni na internet stranici UOLL-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije