Uspješna prva godina Udruge žena Pretetinec

U nedjelju, 11. siječnja 2015. godine Udruga žena Pretetinec proslavila je svoj prvi rođendan. Bila je to prigoda za rekapitulaciju aktivnosti iz protekle godine kao i za planiranje budućih.

Također, održana je i izborna skupština Udruge. Tako će i u drugoj godini postojanja Izvršni odbor, a i samu Udrugu predstavljati Dijana Posedi (predsjednica), Sanja Topolnjak (dopredsjednica) te Lidija Branilović (tajnica). Predsjednica je podnijela izvještaj o aktivnostima iz protekle godine, kojih je bilo mnoštvo – sportske, kulturne, zabavne, humanitarne, a mogu se pohvaliti i izuzetno dobrim uspjesima u natjecanjima.

Zatim je dopredsjednica pročitala financijsko izvješće koje je, za razliku od većine u državi, “u plusu”, dok je tajnica predstavila plan aktivnosti za 2015. godinu što su prisutni toplo pozdravili i jednoglasno prihvatili. Između ostaloga, Izvršni odbor planira aktivnosti kojima će privući veći broj žena, potencijalnih članica, a jedan od njih je uvijek dobrodošao – trening aerobika.

Stoga, ovim putem pozivaju sve zainteresirane iz Pretetinca, a i šire; članice, a i one koje to nisu, da im se utorkom i petkom pridruže na treninzima aerobika u vremenu od 18 do 19 sati u Društvenom domu u Pretetincu. Treninge vodi trenerica Ivana Mesarić.

Godišnja skupština Udruge, na kojoj će svoje protekle, ali i buduće aktivnosti Izvršni odbor predstaviti drugim udrugama iz općine Nedelišće te samoj Općini, će se održati u subotu, 21. veljače s početkom u 18 sati u Društvenom domu u Pretetincu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije