Društvo naša djeca Kotoriba na skupštini izabralo novo vodstvo

U nedjelju, 25. prosinca članice Društva naša djeca Kotoriba održale su godišnju skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo društva.

Marinu Dolenec, dosadašnju predsjednicu naslijedila je Jasminka Čukulic, njezina zamjenica je Marina Posavec, poslove tajnice će obavljati Lili Matulic, dok je nova blagajnica Željka Strbad Matulin. Marina Dolenec pobrojala je sve aktivnosti koje su imali tijekom protekle godine.

Spomenula je dječji fašenk, sudjelovanje na tradicionalnim Dječjim ljetnim igrama koje su održane u Prelogu. Tamo je ekipa Korpića iz Kotoribe bila najbolja. Sudjelovali su u općinskim manifestacijama, a povodom Nikolinja za najmlađe su u sportskoj dvorani organizirali igraonicu uz podjelu prgodnih darova za najmlađe. Posjetile su i štićenike Doma u Kotoriba kojima su darovale jabuke i slatkiše.

Lani su dobili veliko priznanje od Općine Kotoriba. Za 35 godina aktivnog i uspješnog rada na svečanoj sjednici povodom Dana Kotoribe uručena im je plaketa. Dolenec je naglasila zadovoljstvo što se društvu priključilo nekoliko novih članica. Nova predsjednica članica je društva 8 godina, a u prošlom mandatu bila je tajnica.

Zahvalila je na povjerenju i pozvala članice na suradnju i pomoć prilikom realizacije zacrtanog programa. Najavila je da je pred njima sudjelovanje na velikom fašenku, organizacija dječjeg fašnika i dječjih radionica za Uskrs.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije