FOTO: Varaždinska biskupija uplatila 5 tisuća kuna za novi kombi

>> FOTO: Varaždinska biskupija uplatila 5 tisuća kuna za novi kombi

Na blagdan Sv. Stjepana već niz godina, Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina organizira Božićno druženje članova Društva kao i članova prijateljskih udruga.

I ove godine je Božićnom druženju prisustvovalo nekoliko članova Društva distrofičara iz Čakovca. Organizirana je svečana Sveta misa za osobe s invaliditetom koju je predvodio varaždinski biskup mons. Josip Mrzljak.

Po završetku misnog slavlja organizirano je zajedničko druženje u hotelu Turist u Varaždinu. Nakon ručka, druženje je nastavljeno uz glazbu. Ručku je prisustvovao i varaždinski biskup mons. Josip Mrzljak koji se kratko vrijeme zadržao u društvu članova Društva distrofičara iz Međimurske županije.

Predsjednica Društva distrofičara Čakovec upoznala je mons. Mrzljaka s humanitarnom akcijom pod nazivom Kuna za kombi. Biskup je obećao pomoć u nabavi kombi vozila za osobe s invaliditetom i starije, nemoćne osobe. Vrlo brzo nakon susreta, Varaždinska biskupija uplatila je 5.000,00 kuna na poseban račun otvoren za ovu namjenu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije