Sve je spremno za “Serjojnski fašnik” – prijavite se i uživajte!

Turistička zajednica grada Mursko Središće poziva vas da im se pridružite na tradicionalnoj manifestaciji “Serjojnski fašnik” koja će se održati u subotu 7. veljače 2015. godine s početkom u 14 sati.

Okupljanje male fašničke povorke (dječji vrtići) bit će ispred Promenade (Trg bana Josipa Jelačića) u 13,30 sati. Maskirana povorka dječjih vrtića uz pratnju mažoretkinja i Gradskog puhačkog orkestra Mursko Središće kreće u 14 sati do Stare škole, gdje će vrtići predstaviti svoje maske uz kratki zabavni program. Po završetku programa za svu djecu bit će osigurane krafne i čaj.

Okupljanje velike fašničke povorke bit će u dvorištu DVD-a Mursko Središće (Frankopanska 8) od 14 sati. Polazak povorke je u 14,45 sati prema centru grada, ulicama: Frankopanska, Trg bana Josipa Jelačića do Trg-a braće Radića – Stara škola, gdje će skupine predstaviti svoje maske.

Po završetku programa, zabava se nastavlja u Pansionu “Ilonka” M. Središće uz odličan glazbeni sastav, jelo i piće. Za najbolje tri maske osigurane su nagrade. Za sve dodatne informacije, obratite se na brojeve: 040 500 500, 098 956 7855 (Dolores Vrtarić) ili na email: turistickazgms@gmail.com. Mole vas da popunjenu prijavnicu pošaljete do 2. veljače 2015. godine.

>>> Prijavnica za “Serjojnski fašnik”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije