Svi na prvi RC Drift susret u Lumini centru

Ovog vikenda, 17. i 18. siječnja ne propustite priliku driftati auto modelima na Prvom RC Drift susretu u Lumini centru. Testirajte svoje “drift” vještine i osvojite vrijedne nagrade!

Pridružite nam se ovog vikenda, 17. i 18. siječnja na prvom RC Drift susretu u Lumini centru. Tijekom subote i nedjelje, od 11:00 do 20:00 sati, svi željni adrenalinske vožnje moći će pogledati kako voze profesionalci, te se i sami iskušati u vožnji auto modela na daljinski upravljač, iz Udruge RC Drift.


RC Drift je kontrolirano proklizivanje auto modela po zadanoj stazi kroz zavoje i što bliži prolaz rubovima staze. Iako se ovdje ne radi o drift utrci u “realnom mjerilu”, sve koji žele voziti očekuje jednako zahtjevan zadatak s vjernim kopijama automobila u mjerilu 1:10. Ono što još povezuje RC Drift vožnju s realnim scenarijom automobilskih utrka je mogućnost podešavanja u svim pogledima kao i kod pravih automobila. Ovaj adrenalinski susret nema dobnih ograničenja tako da je otvoren za sve ljubitelje adrenalinske vožnje i dobre zabave.

Tijekom oba dana vikenda moći ćete isprobavati vožnju, dok su prezentacije profesionalaca najavljene za 11:00 i 16:00 sati, no oni će vam biti stalno na raspolaganju za pitanja i savjete. A ukoliko ste spremni prihvatiti izazov, kod njih se na licu mjesta možete prijaviti za natjecanje koje će se održati i u subotu i u nedjelju u 18:00 sati. U igri su pehari i medalje, kao i vrijedni poklon bonovi za prva tri mjesta.

Udruga auto modela RC Drift je prva udruga u Hrvatskoj koja se bavi RC Driftom, stoga nema dileme da je vikend u Lumini centru predodređen za još jedno nezaboravno iskustvo za cijelu obitelj.

Najnovije