Svi pričaju o vrhunskoj janjetini, hobotnici i roštilju u Martinu

>> Svi pričaju o vrhunskoj janjetini, hobotnici i roštilju u Martinu

U Kavani Martin u Nedelišću na adresi Čakovečka 1 svakodnevno možete pronaći bogat izbor jela!

Konačno u ponudi prava janjetina u našem kraju…

Od 1. listopada 2014. u “Martinu” (Nedelišće) su za Vas pripremili pregršt ugodnih iznenađenja i novosti od kojih posebno izdvajamo impresivnu ponudu raznih delicija s ražnja, roštilja i ispod peke…

Tako se u “Martinu” mogu pohvaliti da svakodnevno nude nešto od specijaliteta s ražnja (odojak, janjetina) ili ispod peke (teletina, jaretina, hobotnica…) kao jedini u međimurskoj i varaždinskoj županiji s tom vrstom ponude.

Vrhunski “Leskovački” roštilj…

Budući da u “Martinu” nastavljaju tradiciju restorana “Gurman” iz Savske Vesi, logičan je zaključak da će tamo i ljubitelji pravog “leskovačkog” roštilja doći na svoje i “omastiti brk” raznim poslasticama: ćevapi, uštipci, gurmanska pljeskavica, punjena vješalica, gravče na tavče, kajmak, ljuta pečena paprika i šopska salata samo su dio bogate ponude, a nudi se i originalni “leskovački voz”.


Impresivna ponuda…

Dolaskom novog vlasnika u “Martinu” se značajno proširila ponuda tako da je jelovnik stvarno impresivan, ali ono što se nije promijenilo je receptura i normativi za jela iz krušne peći (po čemu je “Martin” i ranije bio na odličnom glasu) tako da su pizze, lazanje i domaći kruh i nadalje nenadmašni!


Na kraju moramo spomenuti i odlične domaće juhice (buča, kopriva, šparoge, vrganji, riblja…), međimurske specijalitete (domaće meso iz tiblice, trganci, tenfanje, gibanica…), ribu i morske plodove (petkom i subotom prava jadranska hobotnica ispod peke), tjesteninu (domaće krčke šurlice), salate, deserte…


Kad sve zbrojimo – stotinu je razloga za posjet ovom iznimno uređenom, prekrasnom restoranu koji se ponosi svojom dugogodišnjom tradicijom. Za one koji ne znaju, restoran “Martin” nalazi se u Nedelišću (na pola puta između Čakovca i Varaždina) u samom središtu mjesta. Ispred restorana nalazi se veliki parking.

Informacije ili rezervacije (vikendom obavezno) na telefon 040/822-503 ili mobitel 099/222-1338.

Najnovije