Tradicionalni susret hrvatskih i mađarskih policajaca na mostu na Muri

>> Tradicionalni susret hrvatskih i mađarskih policajaca na mostu na Muri

Na zajedničkom graničnom prijelazu Goričan-Letenye posljednjeg dana 2104. godine već tradicionalno, u 10 sati susreli su se hrvatski i mađarski policajci i čelnici pograničnih naselja. Susret je održan na sredini mosta na rijeci Muri, za koju su obje strane kazale kako ona danas više ne razdvaja, već spaja dvije prijateljske zemlje.

Mađarsku delegaciju predvodili su načelnik Općine Letenya Szilárd Farkas i dr. Jozef Molnar, načelnik Policijske postaje Nagykanize, dok su na susret s hrvatske stran stigli načelnik PUM-a Krunoslav Gosarić, načelnik PP Prelog Ivan Sokač i predsjednik Općinskog vijeća Općine Goričan Andrej Blagus.

Na susretu je izraženo zadovoljstvo tijekom cjelogodišnje dobre suradnje na svim područjima rada, kao i želja da se ona nastavi i tijekom 2015. godine. Tako je načelnik PUM-a Krunoslav Gosarić kazao kako se želi i ovom prilikom zahvaliti policajcima s obje strane na izrazito velikom doprinosu turističkoj sezoni.

Naime, na graničnom prijelazu Goričan-Letenye nije zabilježena nikakva gužva, odnosno nije bilo zastoja u prometu, niti pak je zabilježen bilo kakav incident tijekom cijele sezone. Stoga želim, dodao je Gosarić, da nam 2015. godina bude još uspješnija i da suradnja bude na još višoj razini nego je bila do sada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije