FOTO: Sveti Nikola darivao djecu Macinca

>> FOTO: Sveti Nikola darivao djecu Macinca

Svake godine djeca Macinca darivaju se slatkim poklon paketima pa je tako bilo i ove nedjelje. Vijeće mjesnog odbora Macinec pobrinulo se da sva djeca do četvrtog razreda osnovne škole dobiju svoje poklone, a članice Društva žena Macinec pripremile su sve ostalo što je bilo potrebno za organizaciju priredbe povodom dočeka svetog Nikole.

Mjesec dana članica Društva žena, Vesna Kofjač strpljivo je sa djecom pripremala i uvježbala priredbu za najmlađe, njihove mame, tate, djedove i bake. Sve naučeno djeca su bez treme pokazala kroz vesele recitacije, pjesmice, ples i igrokaz o svetom Nikoli. Djeca su ponovno prikazala svu raskoš svog talenta i dokazala koliko želje i energije imaju da to pokažu i drugima.

Upravo zato bitno je navesti prezimena i imena djece koja su sudjelovala u priredbi: Novak Jana, Petek Lea, Lovrenčić Dolores, Lovrenčić Doroteja, Krumpić Katja, Topolnjak Lorena, Crikvenčić Lorena, Vršić Lana, Trstenjak Dario i Ružić Patrik. Pljesak i osmijesi na licima prisutnih bile su nagrade svim sudionicima priredbe.

Sveti Nikola podijelio je darove svima koji su bili dobri i marljivi nakon čega su obećali da će i dalje biti dobri i poslušni. Na kraju priredbe predsjednica Društva žena Macinec Magdalena Špicar Marciuš zahvalila je članicama društva i Vijeću mjesnog odbora na organizaciji i pomoći oko priredbe, te naravno i svima koji su došli na priredbu i podjelu darova.

Istaknula je da je ovo vrijeme darivanja, da je lijepo darivati i biti darivan. Ponekad je dovoljno darivati osmijeh, pogled, lijepu riječ i osjećaj zajedništva, pripadanja i povezanosti neće izostati. Svim prisutnima poželjela je miran, čestit i blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu godinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije