Pridružite se akciji: Žele sakupiti 100 konzervi za napuštene mace

I ove godine udruga za zaštitu mačaka “Sklonište dobrote” pridružit će se božićnom manifestaciji “Advent u gradu Zrinskih” u centru grada Čakovca od 29.11. – 24.12. Svoj štand će imati četiri subote za redom (29.11,6.,13.,20.12.) i za sam Badnjak (24.12.) od 9-12 i od 16-19 sati.

Pripremili su puno zanimljivih stvarčica koje ćete moći dobiti u zamjenu za simboličnu donaciju, a osim toga i edukativni materijal kako bi potencijalne udomitelje savjetovali kako najbolje brinuti o maci, a da im ona ne “isprazni” džepove. Njihov poseban zadatak i želja napuštenih maca je u subotu, 6. prosinca prikupiti 100 konzervica kako bi mace na sam Božić dobile svoju omiljenu hranu!

Dođite i donirajte barem jednu, dvije konzervice jer kad se male ruke slože – sve se može! Posjetite ih u navedenim terminima na štandu, možete odabrati kumstvo, kupiti kalendar, naučiti i saznati nešto novo i pomoći napuštenim macama na skrbi udruge “Sklonište dobrote” Sa sobom možete donijeti i donacije hrane, pijeska za mace, dekica te svega što smatrate da bi macama bilo korisno.

Ukoliko niste u mogućnosti udomiti mačku, možete postati kum/a maci po vašem izboru ili pak striček/teta čuvalica i na taj način potpomoći udomljavanju i brizi za napuštene mace.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije