Roses Outlet: Ove godine ukrasite svoj bor dobrim djelom

Tijekom čitavoga prosinca Roses Outlet organizira u svom centru humanitarnu akciju za djecu. Humanitarnoj akciji u sklopu koje će se prikupljati sredstva za Osnovnu školu pri specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, koja se bavi odgojem i obrazovanjem djece s poteškoćama u razvoju, pridružit će se 6. prosinca brojne poznate osobe iz hrvatskog javnog života.

Od 15 do 19 sati svi će posjetitelji imati mogućnost za samo 10 kuna kupiti fotografiju sa svojom omiljenom zvijezdom. Također, od zvijezda će moći kupiti i tradicionalne licitarske ukrase za simboličnih 5 kuna. Svi ljudi dobrog srca tako će skromnom financijskom potporom napraviti dvije predivne stvari ovih blagdana – ukrasiti svoj bor i učiniti dobro djelo!

Sva prikupljena sredstva bit će upotrijebljena za kupnju prijeko potrebnog kombija za prijevoz učenika, a svi građani koji se žele uključiti u akciju mogu tijekom cijeloga prosinca kupiti licitare i tako pomoći da zajedno učimo hvalevrijedno djelo.

Stiže nam i Sv.Nikola

Svi mališani i njihovi roditelji istog će se dana moći družiti sa Svetim Nikolom i nestašnim Krampusom. Uz to ih očekuju kreativne radionice i zabavne igre s vrijednim nagradama, Nikolina priča i naravno slatkiši za svu dobru djecu. A kako biste imali još više vremena za nabavku vaših božićnih poklona, Roses će za vas raditi produženo. Subote 6. i 13.12. do 21 h, a u subotu 20.12. do 22 h.

Pridružite nam se u ostvarenju vrijednog humanitarnog cilja i pomozite da svako dijete dobije jednako pravo na obrazovanje!
Cijeli program potražite klikom ovdje, a popis popusta pogledajte ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije