Voćarska zabava u Zlatnom bregu održava se 13. prosinca

Premda je ova godina za međimurske voćare najlošija od svih dosadašnjih, oni će godinu ipak završiti veselo i zajedno. Naime, Međimurska udruga za integriranu proizvodnju voća (MUIPV) organizira tradicionalnu voćarsku zabavu.

Voćarska zabava na koju su pozvani svi voćari i njihovi prijatelji i poznanici, održava se u subotu 13. prosinca 2014. od 19,30 sati u restoranu Zlatni breg u Zasadbregu. Kotizacija iznosi 100 kuna po osobi, a predbilježbe se mogu obaviti na brojeve 098 940 1155 i 098 935 9198.

Na stolu će biti posluženi međimurski specijaliteti, bit će puno zabavnih igara, a zabavljat će poznati međimurski pjevač Augustin Dvanajščak i grupa Bridge. Birat će se najbolja voćarica, najkrupnija i najsitnija, te najneobičnija jabuka, te održati Ples s jabukom.

Ovoj zabavi prethodi Stručni sastanak, Udruge voćara, vinogradara i povrćara Općine Sveti Martin na Muri, koji se održava u četvrtak, 4. prosinca 2014. od 18,30 sati u Kongresnoj dvorani Općine Sveti Martin na Muri.

Na sastanku će biti govora o zaštiti vinograda sorti sauvignon i graševina, o Zakonu o udrugama, o Održivoj uporabi pesticida, a predsjednik Mladen Dobranić, će podnijeti Izvješće oradu udruge za proteklo razdoblje i o aktivnostima do kraja ove godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije