Mato Ivoš i Stanko Štefok najbolje kartali belu u Donjem Pustakovcu

U subotu, 29. studenog 2014., Klub mladih Pustakovčan u Donjem Pustakovcu je organizirao 11. tradicionalni turnir u beli. Ukupno su se prijavila 23 para, a pobijedili su Mato Ivoš i Stanko Štefok kojima je pripala prva nagrada u vrijednosti 500 kuna.

Drugu nagradu, dva poklon bona pizzerije “Kocka”, osvojio je kartaški par Ivan Petar Srpak i Petar Sečar Sabol iz Udruge mladih Palinovčan, dok su treće mjesto, također poklon bon pizzerije “Kocka”, osvojili Nikola Turk i Nikola Zadravec iz Udruge mladih Šenkovec.

Ovim putem im još jednom čestitaju. Na turniru je par Igor Ivković i Jurica Kos protiv para Stjepan Strahija i Josip Molnar odigrao najduži dvoboj od svih turnira u beli koje je organizirao Klub Mladih Pustakovčan, a trajao je čak 2 sata i 54 minute. Posebno ih raduje činjenica da su se pozivu odazvala mnoga, njima, poznata lica. Naime, to su njihovi stalni gosti i prijatelji koji ih posjećuju još od prvog turnira u beli.

– To nam je pokazatelj da su ljudi prepoznali naš dobar rad te da se rado vraćaju u Donji Pustakovec. Ujedno je to dokaz da je turnir u beli postao tradicija, ne samo u našem malom selu, već i u cijelom Međimurju. Tome u prilog ide i činjenica da su naši posjetitelji nakon što su ispali iz natjecateljskog turnira, ostali i kartali se sa svojim prijateljima. Upravo to nas posebno raduje te svakako možemo reći da je naša ideja o tradicionalnom turniru u beli uspješno ostvarena – poručuju mladi iz Donjeg Pustakovca i već se vesele novom susretu iduće godine.

Zahvaljuju se svim ljudima koji su odvojili svoje slobodno vrijeme i došli na turnir u beli i sponzoru – pizzeriji “Kocka” – koji je osigurao nagrade za drugo i treće mjesto.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije