Kakav vikend je pred nama?

Ušli smo u doba godine kad kopneni krajevi, osobito nizinski, uglavnom borave u magli ili oblacima s rosuljom. Pred nama je vikend pa mnoge zanima kakvo nas vrijeme očekuje.

Crometeo donosi vikend prognozu vremena:

U petak puno oblaka s mjestimičnom slabom kišom. No, ostat će ugodno. Čini se da bi količina kiše bila mala i samo lokalno pa će mnoga mjesta u unutrašnjosti proći suha. Moguća su i kraća sunčana razdoblja, vjerojatnije poslijepodne. Temperatura zraka u jutarnjim satima malo će porasti, a najviša dnevna možda će pasti za koji stupanj, ali i dalje bi bila blizu 20 Celzijevih stupnjeva, od 16 do 19°C.

U subotu u početku dosta oblaka, mjestimice i malo slabe kiše. Poslijepodne su vjerojatnija kraća sunčana razdoblja i suho vrijeme. Temperatura zraka bez veće promjene, jutarnja uglavnom od 9 do 14°C, a najviša dnevna od 16 do 20 Celzijevih stupnjeva.

Slično vrijeme će se zadržati i u nedjelju. Većinom suho, ali uz dosta magle i niske naoblake. Kraća sunčana razdoblja su vjerojatnija u popodnevnim satima. Vjetar će biti većinom slab. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 13°C, a najviša dnevna i dalje uglavnom od 16 do 20 Celzijevih stupnjeva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije