U Toplicama Sveti Martin održana smotra mažoretkinja

Po šesti puta za redom u Toplicama Sveti Martin održana je Smotra mažoretkinja pod nazivom “Mi smo djeca sreće” koju su odlično organizirali HKUU Sveti Martin, Terme Sveti Martin i Općina Sveti Martin na Muri.

Smotra je održana u Sportskoj dvorani, a pred velikim brojem gledatelja, nastupile su mažoretkinje iz Murskog Središća, Čakovca, Koprivnice, Nedelišća, Kotoribe, Goričana i domaće Svetomartinske mažoretkinje, sve skupa rekordnih 260 sudionica.

Po prvi puta na smotri je bila Snježana Sremec, predsjednica Hrvatskog saveza mažoretkinja, koju su kao i sudionike i posjetitelje srdačno pozdravili mr. Dražen Crnčec, predsjednik Organizacijskog odbora i Franjo Makovec, općinski načelnik.

Publika je uživala u skoro dvosatnom programu u sklopu kojeg su Svetomartinske mažoretkinje koje od početka vodi trenerica Stanka Kutnjak, proslavile 10. obljetnicu postojanja i vrlo uspješnog djelovanja.

Na završetku programa svim sudionicima, mažoretkinjama koje su aktivne članice pet ili svih deset godina, podijeljena su priznanja, donatorima zahvalnice za potporu, a roditeljima je upućeno veliko HVALA za pomoć u radu i djelovanju Svetomartinskih mažoretkinja, ponosu Općine Sveti Martin na Muri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije