Najavljujemo: Klub mladih Pustakovčan organizira 4. Igre mladih

Povodom Međunarodnog dana mladih Klub mladih “Pustakovčan”, uz podršku Saveza udruga mladih Međimurja, organizira 4. Igre mladih koje će se održati u subotu, 23. kolovoza 2014. godine na sportskim terenima u Donjem Pustakovcu s početkom u 15 sati.

Na igre su pozvane sve organizacije mladih koje djeluju na području Međimurske županije. Također, na igrama mogu sudjelovati i ekipe sastavljene od mladih koji nisu ni u jednoj udruzi. Jedini uvjet je da ekipa ima minimalno pet članovi koji spremni na savršeno provedenu subotnju večer.

Cilj ovog događaja je okupiti sve aktivne udruge mladih iz Međimurja te kroz igre i druženje postići veću suradnju među mladima te promoviranje mladih u društvu. Za sudjelovanje u igrama potrebna je ekipa od pet članova. Svi članovi ekipe imaju besplatno jedno piće dobrodošlice i jedno jelo. Za dobra štimung do jutarnjih sati bit će zadužen TS “Frikovi”.

>>> Igre mladih Međimurske županije 2013.

Ovim putem pozivaju sve mlade željne zabave, druženja i ispitivanja svojih sposobnosti, a također i one malo manje mlađe željne navijanja, da se odazovu i prisustvuju ovom velikom događaju!

Ovogodišnje Igre mladih održat će se pod pokroviteljstvom Međimurske županije. Održat će se natjecanje u sljedećim igrama: Međimurska alka, Transport i guljenje krumpira, Put oko svijeta, Stolni pivomet i Štafeta (sudjeluje svih 5 članova ekipe).

Organizator zadržava pravo promijeniti ili dodati neke igre kako bi natjecanje učinio još zanimljivijim. Klub mladih najavljuje uskoro nove informacije o igrama što možete pratiti na njihovom Facebook profilu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije