Sveti Martin na Muri: Održan koncert ŽVS Grlice

>> Održan koncert ŽVS Grlice

Nakon višetjednih priprema, ženska vokalna skupina Grlice, članice HKUU Sveti Martin, održala je u nedjelju, 10. kolovoza, koncert u kongresnoj dvorani Hotela Golfer u Toplicama Sveti Martin. Grlice su se predstavile u ponešto izmjenjenom sastavu, no i nakon svih ovih 15 godina djelovanja, zadržale se svoj specifičan izričaj i sve prisutne oduševile svojim glasom i stasom.

Svega toga nebi bilo da nema umjetničkog voditelja Branka Jalšovca. Uz ŽVS Grlice, u pojedinim dijelovima koncerta podršku su pružili i Karlo Bogdan, Dominik Padarić te Damir Pilko i Martin Srpak kao i Patrik Zamuda na klavijaturama te Dario Kos na bubnjevima. Koncert je bio prekrasan uvod u blagdan Velike Gospe te još jedna od točki na i, cjelokupnog, bogatog i raznovrsnog programa Dana turizma Općine Sveti Martin na Muri.


Koncertu su nazočili načelnik Franjo Makovec sa zamjenicom Petrom Novinščak, generalni direktor SpaSport Resorta Sveti Martin Branimir Blajić, predsjednik OV općine Sveti Martin na Muri i predsjednik Organizacijskog odbora Crnčec Dražen sa vijećnicima, župnik vlč. Ivan Herceg te mnogobrojni kulturni, prosvjetni djelatnici, kao i zavidan broj domaćih ljudi, štovatelja rada i truda ŽVS Grlice.

Uz mukotrpan rad i trud i entuzijazam svih djevojaka, bitno i važno mjesto zauzima i podrška lokalne sredine, prije svega Međimurske županije, Općine Sveti Martin na Muri, TZ Općine Sveti Martin na Muri te Spa/Sport Resort-a Sveti Martin. Uz gore navedene, svoju podršku kroz materijalna sredstva i usluge, dali su i mnogi donatori kojima se i ovom prilikom iskreno zahvaljujemo.

Članice ŽVS Grlice:
1. Gordana Jurović
2. Ivana Novak
3. Anamarija Podgorelec
4. Patricija Sobočan – Sabo
5. Emilija Zver
6. Gabrijela Bogdan
7. Jasmina Dobranić
8. Nuša Varšić
9. Sara Jalšovec

Umjetnički voditelj:
10. Branko Jalšovec

Gosti:
Damir Pilko – pjesnik iz Zagreba
Martin Srpak – glazbenik iz Donjeg Kraljevca
Dominik Padarić – mladi, talentirani solo pjevač iz Žabnika
Karlo Bogdan – mladi pjevač izuzetno toplog glasa iz Svetog Martina na Muri

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije